Naučte se do léta italsky!

Pojedete letos do Itálie? A chcete se tam domluvit i bez angličtiny? Tak se do toho hnedka se mnou pusťte!


Tady máte doporučení na youtube učitele >>

Tady jsou tipy, jak procvičovat italštinu každý den >>

A tady je velká pomoc pro úplné začátečníky >>

Chcete se naladit na Itálii? Tady je blog o Itálii v češtině >>


Jak odbourat blok z mluvení

Natočila jsme pro Vás video v italštině – nezapomeňte si aktivovat titulky, pokud jste začátečník, ať z toho taky něco máte.

Mám pro Vás ve zkratce 5 doporučení, jak se učit italsky jako samouk, bez zbytečného utrácení. Nefungujou žádný zázračný metody. Funguje nadšení, odhodlání, trénink – to je na Vás. A pak taky hodně moc pomáhá povzbuzení – a na to máte mě 🙂

Pokud nerozumíte, tady se podívejte, jak aktivovat titulky >>


Chcete konverzovat s rodilou mluvčí?

Jmenuju se Carolina. Narodila jsem se v Itálii v italsko-české rodině. Už 8 let žiju v Prze a učím italštinu na všech úrovních pokročilosti.

Spolupracuju s Katkou Havlovou a poskytuju lekce italské konverzace, abyste se pořádně připravili, až v létě na plážích, v barech a muzeích budete konverzovat s mými krajany.

Se mnou se domluvíte snadno i česky. Jestli máte problém se vyjádřit, pomůžu Vám.


Jak se učíme a o čem si povídáme?

  • Nebudeme Vás nudit cvičeními v učebnicích, biflováním nových slov ani složitou gramatikou – to všechno se se mnou naučíte přirozeně a bez stresu.
  • Povídáme si o tom, co nás baví a zajímá o italské kultuře a o životě v Itálii.
  • Užijete si to, ať už jste začátečník, nebo jste na pokročilejší úrovni, nebo dokonce už italsky umíte a chcete s někým italštinu používat, abyste ji nezapomněla.

Výuka italštiny a italská konverzace s rodilou mluvčí Carolinou

  • s využitím telefonu, skype podle dohody = 400 Kč / hodina
  • zdarma zkušební lekce 15 minut konverzace (objednat můžete dole na stránce přes formulář)

Výuka italštiny a italská konverzace s mentorkou Katkou

Mám pro vás extra krátký lekce, protože vím, že:

  • nemáte času nazbyt
  • konverzace je vyčerpávající
  • menší trénink častěji je lepší než dlouhý trénink jednou za čas

Takže spolu mluvíme 2 x 15 minut, třeba ráno před prací a o polední pauze při obědě, nebo dopoledne a odpoledne, když vaši prckové spí. Přizpůsobím se vaší situaci a vy si jen vyberete, kdy se vám ta čtvrthodinka nejvíc hodí.

Výhoda je, že když vám ráno půjde něco hůř nebo se naučíte v konverzaci něco novýho, budete mít čas nechat to uzrát, uležet. Ale zase ne tak dlouho, abyste to stihli zapomenout  Promyslíte si, co vám šlo a co třeba trochu drhlo a odpoledne to pak můžete hned použít znovu a líp. Uvidíte, že ze sebe budete mít radost.

Po pár týdnech už zvládnete půlhodinku, na kterou takhle přejde většina studentů, protože se tak rozmluví, že jim 15 minut už nestačí 🙂 a určitě se takhle rozmluvíte taky.

🎁 15 minut zdarma, abyste se mohli rozhodnout, jestli vám to vyhovuje – přihlasta se hned! Vyplňte formulář a ostatní už nechte na mě.


Objednejte si svou lekci

Odesláním formuláře nám dáváte svolení k uložení Vašeho jména, e-mailové adresy a telefonního čísla, abysme Vám mohly odpovědět. Díky, Carolina Soldati & Katka Havlová

2 komentáře u „Naučte se do léta italsky!

  1. Marcela Vojtěchová Reagovat

    Když začnu dneska, nějaké základy už mám, tak se opravdu v létě můžu italsky domluvit? Dá se to zvládnout? Nejsem zrovna studijní tip 😀 Děkuji za zprávu, hned bych se kdyžtak přihlásila. Marcela Vojtěchová

    • Katka Havlová Autor článku

      Hezký den, Marcelo. No – záleží na tom, co od sebe očekáváte. Na konec komentáře přikládám odkaz na jeden článek, kde zjistíte, jak dlouho trvá zlepšení… a všechno bude záležet na čase, který tomu můžete věnovat. A taky hodně záleží na Vašem nadšení a odhodlání 🙂 Jsem si jistá, že květen+červen tréninku na letní domluvení se v Itálii stačí, ale samozřejmě nestačí jedna lekce týdně. Víc tady: https://www.jazykovamentorka.cz/cile-v-cizim-jazyce/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *